Jute Zakken

Alle prijzen zijn exclusief BTW & transport kosten

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Jute zakken, een praktisch en milieuvriendelijk alternatief - 100% biologisch afbreekbaar

Een milieuvriendelijk alternatief. Jute zakken worden meer en meer gebruikt door particulieren en professionals in de tuin of in de bouw.

De verschillende toepassingen van jutezakken:

Vroeger was het gebruik van een jute zak uitsluitend voorbehouden voor het opslaan en transporteren van koffiebonen, cacao en andere voedingsmiddelen. Tegenwoordig is het gebruik veelzijdiger. Zo worden de jute zakken veel gebruikt bij werkzaamheden in en rond het huis. Ze zijn handzaam en eenvoudig te vullen. Denk bijvoorbeeld aan al uw groenafval uit de achter- of moestuin, bladeren of maaiafval. Aangezien de zak 100% biologisch afbreekbaar is, kan deze met al uw tuinafval direct in de compostbak, zonder dat de zak moet worden gescheiden. De jutezak is ook uitermate geschikt voor de opslag van hout. De zak is geventileerd en heeft een licht absorberend vermogen. Het onttrekt vocht aan het nog vochtige hout zodat het sneller droogt en dus sneller gestookt kan worden.

Onze kleinste jute zak met koord is eenmaal gevuld met zand, uitstekend geschikt als zandzak voor ballast of voor een ophoging ter voorkoming van wateroverlast.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord van cookies. Lees meer.
x